Onze detectiemethoden in Hilversum

Moorman Totaal Techniek is in de regio Hilversum gespecialiseerd in het vinden van lekken. Wij gebruiken moderne detectiemethoden. Hiermee onderscheiden we ons van veel loodgieters, die eerst hak- en breekwerk nodig hebben om bij het lek te komen. Onze detectiemethoden sporen het lek op zonder uw materialen te slopen. Zo blijven de kosten en overlast laag. We geven u een korte uitleg van methoden die we vaak toepassen:

Thermografie
Met behulp van infrarood maken we warmtebeelden van uw woning. Door te kijken naar temperatuurverschillen kunnen we het lek detecteren. We gebruiken deze methode vooral voor cv- en warmwaterleidingen.

Endoscopie
We gebruiken een speciale camera om live uw kleine ruimtes te bekijken. Zo zien we meteen waar uw lek is.

Ultrasone detectie
Met deze methode gebruiken we geluid om uw leidingen te meten. Op de plaats van het lek klinkt het geluid vaak anders, waardoor we uw lek snel kunnen opsporen en verhelpen.

Traceergasdetectie
Door middel van speciaal en veilig gas worden uw leidingen onder druk gebracht. Onze meetapparatuur kan vervolgens met behulp van het gas zien waar afwijkingen in leidingen zitten.

Onze hulp inschakelen

Wilt u in Hilversum of omstreken onze hulp inschakelen? Wij staan dag en nacht voor u klaar met de beste adviezen en de modernste middelen. Heeft u een lek of twijfelt u hierover? Neem dan nu contact met ons op. We zijn u graag van dienst!