Lekkage opsporen in Hilversum

Een lek opsporen is vaak moeilijker dan gedacht. Dat komt omdat de oorsprong van de lekkage bijna altijd ergens anders is dan waar er vocht- en schimmelplekken ontstaan. Laat de opsporing van uw lek daarom aan onze ervaren vakmannen over. Moorman Totaal Techniek is in de regio Hilversum gespecialiseerd in het detecteren van lekken.

Onze werkwijze

Wij hebben beschikking over zeer moderne hulpmiddelen. We werken bijvoorbeeld met warmtedetectie, waardoor we temperatuurverschillen door muren heen kunnen zien. Zo hebben we uw lek snel gevonden. Onze andere detectiemethoden zijn endoscopie, ultrasone detectie en traceergasdetectie.

Al onze methoden kunnen uw lekkage opsporen zonder dat we daarbij uw materialen slopen. Door te werken met technieken waardoor we bijvoorbeeld door uw muren, plafonds en vloeren heen kunnen kijken, hoeven we deze niet te breken. Zo zijn wij goedkoper. Veel verzekeraars dekken om deze reden uw kosten. U hoeft dus niet bang te zijn dat u aan onze lekdetectie en reparatie veel geld kwijt bent.

Wilt u weten hoe wij u in de regio Hilversum kunnen helpen? Heeft u last van vochtplekken en wilt u uw lekkage opsporen? Schakel ons dan vandaag nog in. Wij staan elk uur van elke dag voor u klaar.