Lekkage verhelpen in Hilversum

Bent u in Hilversum of omgeving op zoek naar een professioneel lekdetectiebedrijf? Schakel dan Moorman Totaal Techniek in. Wij hebben jaren ervaring en weten perfect hoe we een lekkage moeten oplossen.

Heeft u opeens een hoge waterrekening en denkt u dat u wellicht een lekkage heeft? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Lekkages kunnen enorm veel blijvende schade aan uw woning aanrichten. Bovendien ontstaan er door waterschade vochtplekken die schadelijk voor uw gezondheid zijn. Deze plaatsen zijn namelijk een broedplaats voor schimmels.

Lekkage opsporen met moderne apparatuur

Bij lekdetectie maken wij gebruik van moderne apparatuur. Zo kunnen we met infrarood warmtebeelden van uw woning maken, waardoor we kunnen zien of er ergens een lekkage is. Daardoor hoeven we niet uw hele muur open te breken. Daarnaast kijken we door middel van endoscopie met een camera waar een lekkage is.

We gebruiken verder ultrasoon geluid om te kijken of er ergens een lek is. Ten slotte maken we gebruik van veilig gas. Door de verplaatsing van het gas te meten kunnen we het lek lokaliseren.

Wilt u meer weten over onze diensten in Hilversum en omgeving? Neem dan nu contact met ons op. We vertellen u er met plezier meer over!